Totalleverandør Rehabilitering

La oss ta jobben som din totalleverandør for dine rehabiliteringsprosjekter, og spar tid og penger. Vi leverer på tid og budsjett.

Rehabiliteringsprosjekter som for eksempel oppussing av leiligheter, hus og større prosjekter krever god planlegging. Tilbud skal hentes inn, de forskjellige håndverkerne som er involvert skal følges opp, forskrifter og lovverk skal følges og alt skal utføres innenfor tidsrammen og budsjett.

Ved å la oss stå som totalleverandør for ditt prosjekt, stiller vi med prosjektleder og bruker våre samarbeidspartnere aktivt i ditt prosjekt. Under ser du noen av fordelene ved å benytte oss som din totalleverandør for ditt prosjekt:

Vi kommer gjerne på en gratis befaring for å gi deg et tilbud på ditt prosjekt

Ta kontakt!

Vi forstår at det finnes mange alternativer der ute, og det kan være en utfordring å finne det rette malerfirmaet til å utføre jobben. Derfor ønsker vi å dele med dere hvorfor vårt malerfirma skiller seg ut og hvorfor vi mener at dere bør velge oss til deres prosjekt.

Vi har en dedikert gruppe av erfarne og profesjonelle malere som har lang erfaring innenfor malerbransjen.

Vi bruker kun topp moderne utstyr, kvalitets materialer og teknikker for å sikre at malerarbeidet vårt holder høyeste standard.

Vi setter stor pris på våre kunder og legger stor vekt på god kommunikasjon og kundeservice. Vi er alltid tilgjengelige for å svare på deres spørsmål og bekymringer.

Kontaktskjema