Gulvbelegg og Tepper

Ønsker du parkett, tepper, tregulv, linoleum eller andre gulv produkter? Vi leverer og monterer ditt gulv til avtalt pris og tid.

Er gulvet ditt din arbeidsplass, i hjemmet eller produksjonslokalet ditt? Uansett hvor det er, så er det viktig både når det gjelder helse, bruksmønster og vedlikehold.

Vi har teppeleggere og gulvleggere som er dyktige i faget sitt. Vi er opptatt av å levere kvalitet i vårt arbeid. Da er du sikret et godt gulv, som er kvalitetssikret etter ditt bruksbehov og mønster.

Ta kontakt!

Vi forstår at det finnes mange alternativer der ute, og det kan være en utfordring å finne det rette malerfirmaet til å utføre jobben. Derfor ønsker vi å dele med dere hvorfor vårt malerfirma skiller seg ut og hvorfor vi mener at dere bør velge oss til deres prosjekt.

Vi har en dedikert gruppe av erfarne og profesjonelle malere som har lang erfaring innenfor malerbransjen.

Vi bruker kun topp moderne utstyr, kvalitets materialer og teknikker for å sikre at malerarbeidet vårt holder høyeste standard.

Vi setter stor pris på våre kunder og legger stor vekt på god kommunikasjon og kundeservice. Vi er alltid tilgjengelige for å svare på deres spørsmål og bekymringer.

Kontaktskjema