Fasadevask

Et rent bygg er mer tiltalende å se på, men samtidig gir det også rimeligere vedlikehold. Vi kan utføre fasaderengjøringen på ditt bygg.

Elementer som smuss, støv, forurensing og sur nedbør kan gi store problemer for fasaden din. Det er derfor viktig å vaske fasaden med jevne mellomrom. Gjøres dette, vil man redusere vedlikeholdskostnadene på fasaden betraktelig. Det er derfor god økonomi å gjennomføre fasadevask på din fasade.

Våre fasadevaskere har lang erfaring og er dyktige i sitt fag. Vi er opptatt av å levere kvalitet i vårt arbeid. Da er du sikret en fasadevask som er utført skånsomt og trygt.

Bestill gjerne om en gratis befaring for din fasade her.

Ta kontakt!

Vi forstår at det finnes mange alternativer der ute, og det kan være en utfordring å finne det rette malerfirmaet til å utføre jobben. Derfor ønsker vi å dele med dere hvorfor vårt malerfirma skiller seg ut og hvorfor vi mener at dere bør velge oss til deres prosjekt.

Vi har en dedikert gruppe av erfarne og profesjonelle malere som har lang erfaring innenfor malerbransjen.

Vi bruker kun topp moderne utstyr, kvalitets materialer og teknikker for å sikre at malerarbeidet vårt holder høyeste standard.

Vi setter stor pris på våre kunder og legger stor vekt på god kommunikasjon og kundeservice. Vi er alltid tilgjengelige for å svare på deres spørsmål og bekymringer.

Kontaktskjema