Fliser

Vi leverer alt innen fliser til både nybygg og rehabiliteringsprosjekter. Kontakt oss i dag for gode priser og muligheter til ditt prosjekt.

Skal du flislegge gangen, badet, kjøkkenet, firmalokalene dine eller andre rom? Ta kontakt med oss i dag, så kommer vi gjerne på en gratis befaring hos deg, for å gi deg et godt tilbud på fliser og flislegging av ditt rom.

Våre flisleggere har lang erfaring og er dyktige i sitt fag. Vi er opptatt av å levere kvalitet i vårt arbeid. Da er du sikret godt fliser arbeid, som er kvalitetssikret etter ditt bruksbehov og mønster.

Ta kontakt!

Vi forstår at det finnes mange alternativer der ute, og det kan være en utfordring å finne det rette malerfirmaet til å utføre jobben. Derfor ønsker vi å dele med dere hvorfor vårt malerfirma skiller seg ut og hvorfor vi mener at dere bør velge oss til deres prosjekt.

Vi har en dedikert gruppe av erfarne og profesjonelle malere som har lang erfaring innenfor malerbransjen.

Vi bruker kun topp moderne utstyr, kvalitets materialer og teknikker for å sikre at malerarbeidet vårt holder høyeste standard.

Vi setter stor pris på våre kunder og legger stor vekt på god kommunikasjon og kundeservice. Vi er alltid tilgjengelige for å svare på deres spørsmål og bekymringer.

Kontaktskjema